Zie je er vermoeid uit of krijg je vaak de vraag of je moe bent?

Wenkbrauwen

Door je wenkbrauwen te epileren maak je ze strakker en creëer je meer ruimte tussen je ogen en wenkbrauwen. Epileer voornamelijk aan de onderkant, maar maak ze niet te dun. Kleur ze daarna in met een wenkbrauwpoeder voor een natuurlijk effect.

Oogschaduw

Als je je ogen op de volgende manier opmaakt lijken ze groter en opener. Begin met het aanbrengen van een lichte kleur oogschaduw onder de wenkbrauw, voorkeur gebroken wit, mat of glanzend. Breng vervolgens ook een lichte kleur met glans aan op het bewegend ooglid, denk aan wit, zacht rose, champagnekleur, goud, zilver. Dit werkt erg vergrotend. Maak dan de arcadeboog wat donkerder met een matte oogschaduw, bijvoorbeeld bruin, grijs of een aubergine tint.

Oogpotlood

Het allerbelangrijkste is een wit of huidskleurig potlood op de waterlijn, hierdoor wordt het oogwit groter, wat je blik meer opent. Daarna breng je een donker potloodlijntje aan boven en onder tussen de wimpers, aan de buitenkant breder en naar binnen toe smaller, tot ongeveer halverwege je oog. Vervaag dit lijntje met een donkere oogschaduw. Je gebruikt hiervoor een schuin oogschaduw/wenkbrauwpenseel.( penseel nr 11, te koop in de MickyJoorenshop)

Mascara

Als laatste gebruik je veel mascara, alleen aan de bovenkant van de wimpers. Onder het oog kan je een klein beetje concealer aanbrengen.Veel succes!